Piac és közvéleménykutatás

Több éve foglalkozunk piac és közvélemény kutatásokhoz szükséges telefonos adatfelvétellel és feldolgozással. Munkáink során tapasztaltuk, hogy Megbízóink számára a határidők és vállalások mellett nagyon fontos a munkavégzés magas minősége is, ugyanis az általunk összegyűjtött és rendszerezett adatok hoznak döntéseket olyan fontos kérdésekben, mint: A minőségi munkavégzést biztosítja, hogy munkatársaink több éves tapasztalattal, speciális szaktudással rendelkeznek ezen területeken, kommunikációs képességeiket szervezett tréningek formájában folyamatosan fejlesztjük.

Ezen munkákban a szakértelem és pontosság mellett nagy szerephez jut a diszkréció és ennek nyomán az adatkezelés is. A megbízások során a részünkre átadott anyagokat, adatbázisokat bizalmasan kezeljük, minden esetben a megbízók instrukciói alapján eljárva.

Adatfelvételi munkáinkban megbízóink felé napi szinten készítünk és küldünk riportokat, figyelmeztetve őket a nehezebben lekérdezhető célcsoportokra, cellákra, felkészülve az esetleg szükséges pótlólagos címlisták, adatbázisok beszerzésére.
Munkánkról a Megbízók által elvárt formátumban biztosítjuk az eredményeket, megfelelően elkészített hívásstatisztikával, adattáblával.

Adatgyűjtéseinket megkönnyítik a szoftverbe épített speciális feature-k (preview, progresszív üzemmód), lerövidítve a field holtidőt, ezáltal növelve munkánk hatékonyságát.

Kiemelt fontosságot tulajdonítunk a minőségbiztosításnak.

Az adatfelvétel során az Ügyfél kérésére a beszélgetéseket rögzítjük és visszahallgatható formában (adathordozóra rögzítve, vagy megfelelő formátumban mentve) biztosítjuk.
Az adatfelvételi munka során a túl gyorsan lezárt/rövid időtartamú interjúkat kiszűrjük, kérdezőinket az Ügyfél kérésére az ő jelenlétében oktatjuk, készítjük fel a munkára.

Ügyfeleink számára biztosítjuk a leprogramozott kérdőívek tesztelését távoli eléréssel, így a kutatók saját gépüknél ülve ellenőrizhetik a kérdőív-programozást, ezáltal időt, energiát spórolva.

Az eredményeket megfelelően elkészített és felcímkézett (labellezett), megfelelő formátumú adatfile-ban (SPSS vagy ASCII - data map alapján) adjuk át az adatfelvétel befejezését követően.
EnterCom mottó
Magyar | English