Piac és közvéleménykutatás

Több éve foglalkozunk piac és közvélemény kutatásokhoz szükséges telefonos adatfelvétellel és feldolgozással. Munkáink során tapasztaltuk, hogy Megbízóink számára a határidõk és vállalások mellett nagyon fontos a munkavégzés magas minõsége is, ugyanis az általunk összegyûjtött és rendszerezett adatok hoznak döntéseket olyan fontos kérdésekben, mint: A minõségi munkavégzést biztosítja, hogy munkatársaink több éves tapasztalattal, speciális szaktudással rendelkeznek ezen területeken, kommunikációs képességeiket szervezett tréningek formájában folyamatosan fejlesztjük.

Ezen munkákban a szakértelem és pontosság mellett nagy szerephez jut a diszkréció és ennek nyomán az adatkezelés is. A megbízások során a részünkre átadott anyagokat, adatbázisokat bizalmasan kezeljük, minden esetben a megbízók instrukciói alapján eljárva.

Adatfelvételi munkáinkban megbízóink felé napi szinten készítünk és küldünk riportokat, figyelmeztetve õket a nehezebben lekérdezhetõ célcsoportokra, cellákra, felkészülve az esetleg szükséges pótlólagos címlisták, adatbázisok beszerzésére.
Munkánkról a Megbízók által elvárt formátumban biztosítjuk az eredményeket, megfelelõen elkészített hívásstatisztikával, adattáblával.

Adatgyûjtéseinket megkönnyítik a szoftverbe épített speciális feature-k (preview, progresszív üzemmód), lerövidítve a field holtidõt, ezáltal növelve munkánk hatékonyságát.

Kiemelt fontosságot tulajdonítunk a minõségbiztosításnak.

Az adatfelvétel során az Ügyfél kérésére a beszélgetéseket rögzítjük és visszahallgatható formában (adathordozóra rögzítve, vagy megfelelõ formátumban mentve) biztosítjuk.
Az adatfelvételi munka során a túl gyorsan lezárt/rövid idõtartamú interjúkat kiszûrjük, kérdezõinket az Ügyfél kérésére az õ jelenlétében oktatjuk, készítjük fel a munkára.

Ügyfeleink számára biztosítjuk a leprogramozott kérdõívek tesztelését távoli eléréssel, így a kutatók saját gépüknél ülve ellenõrizhetik a kérdõív-programozást, ezáltal idõt, energiát spórolva.

Az eredményeket megfelelõen elkészített és felcímkézett (labellezett), megfelelõ formátumú adatfile-ban (SPSS vagy ASCII - data map alapján) adjuk át az adatfelvétel befejezését követõen.
EnterCom mottó
Magyar | English