Telemarketing Telesales

A kampány sikerességének szempontjából a tervezés szakasza a legfontosabb, ezért szeretünk már ebben a fázisban bekapcsolódni a munkába. Ezen a területen is szeretnénk többek lenni egyszerû feladat végrehajtóknál, számos esetben vittünk sikerre a mi útmutatásainkkal tervezett kampányokat.

Nemcsak a tervezésben , a felkészülésben, hanem a kampány forgatókönyvének elkészítésében is Partnerként veszünk részt, közösen hozva a döntéseket és vállalva azok felelõsségét is.

A szolgáltatások piacán a szimpla ár-verseny nem ad elég információt a megbízóknak a lehetséges Partnerek munkájáról.

Egy kampány sikerességére a kampányt megelõzõen csak tippelni lehet, és a megbízó azt sem tudhatja, hogy az ajánlattevõ szolgáltatók közül ki tudná a legnagyobb eséllyel sikerre vinni a kampányt. Azt gondoljuk, hogy Partnereink számára a stratégiai partner kiválasztásához a próbamunka, illetve a tesztelés a legjobb módszer. Nemcsak a munka eredményességérõl kapnak ezáltal képet, hanem a munkamódszereinkrõl, stílusunkról is és ezek tudatában kockázat nélkül tudnak dönteni, partnert választani hosszú távra.

Vállaljuk:

- telemarketing és telesales kampányok megtervezését és kivitelezését
- promociók követését
- adatbázis karbantartását és frissítését, telefonos adatfrissítést
- rendezvényekre résztvevõk toborzását


Outbound munkáinkat segítik call management és kampány management szoftvereink, illetve a szoftverekbe épített speciális feature-k (power dialling, preview üzemmód) melyek lerövidítve a holtidõket gyorsítják munkánkat és biztosítják a minél jobb arányú elérést.

Amennyiben ügyfeleink igénylik, hívásainkat rögzítjük és visszahallgatható formában (adathordozóra rögzítve, vagy megfelelõ formátumban mentve) biztosítjuk.

Operátorainkat folyamatosan képezzük, kommunikációs képességeiket szervezett tréningek formájában fejlesztjük, munkájukról rendszeresen visszajelzéseket adunk.
EnterCom mottó
Magyar | English